Home Real infrastructure AR social media ‘Arbeon’ gelanceerd op CES 2023

AR social media ‘Arbeon’ gelanceerd op CES 2023

door Pieter Werner

AR-startup Arbeon heeft zijn AR-social media app gelanceerd tijdens CES 2023. De dienjst van Arbeon moet verschillende digitale ervaringen bieden, van social media  en ecommerce tot zoeken naar informatie en het maken van AR-inhoud.

De ervaring begint met het scannen van objecten en de ruimte voor de ogen in de Arbeon-app. Daarop ontvouwt zich de AR-wereld, waar gebruikers zelf hun inhoud kunnen maken of de ervaringen van anderen kunnen bekijken. Het is de bedoeling dat wat de gebruiker ziet, hoort en voelt kan worden gedeeld met andere die dezelfde interesse hebben, waardoor sociale netwerken nog meeslepender zouden moeten worden.

Gebruikers kunnen ook informatie vinden die ze nodig hebben om een product te kopen, inclusief productaanbevelingen, zoeken naar de laagste prijs, productinformatie, beoordelingen van degenen die het product eerder hebben gekocht en een aankoop doen. Ze hoeven dan volgens de aanbieder niet langer elk product op te zoeken in zoekmachines of online winkels om recensies van andere gebruikers te vinden; ze hoeven alleen maar te scannen.

Misschien vind je deze berichten ook interessant