Home Metaverse Marketing Infinite Reality en Vodafone presenteren Metaverse Showroom op London Tech Week

Infinite Reality en Vodafone presenteren Metaverse Showroom op London Tech Week

door Pieter Werner

Infinite Reality (iR) werkt samen met Vodafone Digital Asset Broker (DAB) om een Metaverse Showroom-ervaring te ontwikkelen tijdens de London Tech Week. Het samenwerkingsproject van de bedrijven resulteerde in een digitale ervaring die claimt  de toekomst van verkoop en klantbetrokkenheid te benadrukken.

De virtuele showroom, mogelijk gemaakt door de spatial technologie van Infinite Reality, toonde het DAB-platform van Vodafone, een sleutelelement van Vodafone’s nieuwe ‘Economy of Things’-initiatief. De interactieve digitale ervaring illustreerde het potentieel van DAB-technologie waarmee bedrijven in verschillende sectoren fysieke goederen kunnen omzetten in verhandelbare digitale activa in nieuwe online markten via het door blockchain beveiligde platform.

De ervaring, die zich afspeelt in een fotorealistische versie van het QEII Centre en het omliggende stadsbeeld van Londen, liet bezoekers kennismaken met een digitale tweeling van een volledig elektrisch voertuig. Een geavanceerde productexpert op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) communiceerde met gasten en gaf realtime, uitgebreide informatie over de ervaring, de DAB-technologie van Vodafone, Infinite Reality en het volledig elektrische voertuig. De showroom-ervaring was beschikbaar in zowel desktop- als virtual reality (VR)-formaten, wat de veelzijdigheid van het platform aantoonde en een breed scala aan aanwezigen aansprak.

Misschien vind je deze berichten ook interessant