Home Financiële realiteit Messi laat jongeren kennis maken met blockchain

Messi laat jongeren kennis maken met blockchain

door Pieter Werner

Bitget, een platform voor crypto-derivaten en copy trading, lanceert Blockchain4Youth in samenwerking met de Argentijnse voetballer Lionel Messi. Het doel van dit project is om jongere generaties te inspireren om gebruik te maken van Web 3- en Crypto-tools in een gedecentraliseerde ruimte, en zo de toekomst van blockchain vorm te geven. 

Bitget gelooft dat een blockchain-gebaseerde toekomst essentieel is om betere producten en tools te bouwen die mensen kunnen helpen bij het aannemen van nieuwe technologieën. De jongere generaties worden gezien als drijvende kracht achter deze ontwikkeling. Recent onderzoek van Bitget toont aan dat millennials en generatie Z in toenemende mate de adoptie van cryptocurrencies ondersteunen en een meer crypto-vriendelijke samenleving opbouwen. Bijna de helft van alle millennials heeft cryptovaluta.

10 miljoen dollar 

Voor Blockchain4Youth maakt Bitget de komende vijf jaar 10 miljoen dollar vrij om jonge blockchain-enthousiastelingen te ondersteunen en aan te moedigen. Om de jeugd te steunen en hun betrokkenheid bij blockchain-technologie te bevorderen, kiest Bitget voor een brede aanpak, met plannen om blockchain-cursussen en -certificaten aan te bieden via Bitget Academy. Ook organiseert het platform lezingen op campussen in samenwerking met universiteiten wereldwijd, en is het van plan om beurzen te introduceren om financiële ondersteuning te bieden aan jonge blockchain-enthousiastelingen.

Lionel Messi

Bitget wil met Blockchain4Youth inspireren en om dit kracht bij te zetten werkt het samen met de populaire voetballer Lionel Messi. Het platform werkt ook samen met andere blockchainbedrijven en organiseert U30 (jonger dan 30) hackathons om jongeren te inspireren.

Het gaat deze maand van start met een reeks campus lezingen, gehouden in topuniversiteiten in Taiwan, Vietnam en Thailand. De Bitget-beurs staat open voor potentiële partners die bereid zijn deel te nemen aan het project en een blockchain-toekomst op te bouwen.

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant