Home Maatschappelijke Reality Unity ontwikkelt digital twin van Orlando, VS

Unity ontwikkelt digital twin van Orlando, VS

door Anne van den Berg

 Om de lokale economische en industriële groei in de regio te ondersteunen, heeft Unity een digital twin van Orlando, VS, ontwikkeld. Het Orlando Economic Partnership (OEP) gaat de virtuele wereld gebruiken om problemen met transport, klimaatverandering en nutsvoorzieningen aan te pakken. Maar door de realtime data moeten ook veranderingen in constructie, publieke betrokkenheid en scenarioplanning direct te volgen zijn.

Volgens Unity is deze digital twin van Orlando de grootste in zijn soort met een simulatie van 800 vierkante meter als een 3D-render. Het model moet realtime gegevens gebruiken om de digitale tweeling in staat te stellen veranderingen in de stad weer te geven, zoals constructie, publieke betrokkenheid en scenarioplanning. Analytics, kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) worden gebruikt om simulaties te maken en digital twin-workflows te verbeteren.

Digital twin van Orlando helpt problemen aan te pakken

De gegevens en technologie in de digital twin moeten OEP helpen om problemen op het gebied van transport, klimaatverandering en nutsvoorzieningen aan te pakken. Maar de digitale tweeling kan ook ingezet worden door OEP om land- en vastgoedgegevens te tonen aan potentiële klanten uit verschillende branches om te helpen bij verhuis- en uitbreidingsprojecten.

Dave Rhodes, algemeen directeur en senior VP van Digital Twins bij Unity, zei: “De digitale technologie van Unity ontgrendelt gegevens uit zijn eigen formaten en maakt het gemakkelijk om alles samen te brengen in één virtuele ervaring, waardoor belanghebbenden kunnen samenwerken, simuleren en betere beslissingen kunnen nemen. ”

Toonaangevend in de ontwikkeling van vooruitstrevende tools

De president en CEO van de OEP, Tim Giuliani, zei: “De digital twin bewijst verder onze positie als een regio die leiding geeft aan de ontwikkeling van vooruitstrevende tools die de ervaring van economische ontwikkeling verbeteren.” De burgemeester van Orlando, Buddy Dyer, voegde eraan toe dat het Unity-partnerschap het vermogen van de regio laat zien om gevestigde internationale bedrijven, start-ups, ondernemers en opinieleiders te huisvesten. Plus: de samenwerking tussen OEP en Unity toont de innovatie van lokale bedrijven en talent.

Misschien vind je deze berichten ook interessant