Home Reality in business Nextech AR ziet toename in adoptie 3D-modellen

Nextech AR ziet toename in adoptie 3D-modellen

door Anne van den Berg

De adoptie van de metaverse en augmented reality neemt een vlucht als het succes van Nextech AR als voorbeeld dient voor de markt. Het bedrijf heeft meerdere deals gesloten voor 3D-modellen voor e-commerce, waardoor het bedrijf de komende jaren een stabielere inkomstenbron heeft. Klanten zijn geïnteresseerd in de AI-aangedreven ARitize 3D-technologie en Map D, een oplossing voor evenementen.

Nextech AR Solutions biedt augmented reality (AR) ervaringstechnologieën en 3D-modellen. Steeds meer bedrijven zijn geïnteresseerd in dit soort technologie en diensten. Dat heeft geleid tot verschillende 3D-modelleringsovereenkomsten voor e-commerce, die het bedrijf een stabieler inkomen bieden voor de komende maanden en zelfs jaren. Het bedrijf ziet interesse in zijn AI-aangedreven ARitize 3D-technologieën en Map D, een zelfbedieningsoplossing voor evenementenbeheer.

3D-modellen zijn de nieuwe standaard

CEO Evan Gappelberg merkte op dat de interesse in hun producten, zoals 3D-modellen en Web3-producten, ongekend is. “Wij geloven dat 3D-modellen nu worden geaccepteerd als de standaard in e-commerce. De markt van 3D-modellen wordt geschat op $ 100 miljard. Dat houdt ons in de nabije toekomst erg druk met de productie van die modellen.” Nextech AR vernieuwt en breidt bestaande contracten uit en haalt ook nieuwe contracten binnen.

3D-modellen, AR- en Web 3-producten zien een opkomst in de sectoren kleding, elektronica, tuinmeubilair en -uitrusting, meubels, speciale artikelen, verlichting en sportuitrusting. Speciale items zijn bijvoorbeeld 3D-modellen van meteorieten en goudstaven. Namen van klanten zijn onder andere: Vaqra, Vu3D Tours, Bunnings, Everdure by Heston Blumenthal, Office Group, Top Meteorite en As Good As Gold Australia.

Opname in software voor evenementbeheer

Naast de toenemende belangstelling voor 3D-modellen, ziet Nextech AR een opmars in hun selfservice-softwareoplossing voor evenementenbeheer Map D. Evenementen die nu met Map D werken, zijn onder andere Rampartcorp – Range Day 2023, Texas ASLA 2023 Annual Conferentie, Uniform Retailers Association – URA 17e jaarlijkse handelsbeurs, 59e Piedmont Craftsmen’s Fair and Love Run Philadelphia Health & Fitness Expo 2023. Volgens Nextech AR houdt de toegenomen acceptatie waarschijnlijk verband met de recente integratie met ARway’s ruimtelijke computertechnologie voor bewegwijzering.

Misschien vind je deze berichten ook interessant