Home Reality in business Digital Village biedt metaverseland te koop aan

Digital Village biedt metaverseland te koop aan

door Anne van den Berg

Digital Village bouwt een multiversum met honderdduizenden onafhankelijke, volledig interoperabele metaverses, die allemaal bijdragen aan ethisch internet. Het metaverse-bureau doet dit door digital twins van elk gebied of elke zone van Digital Village als een NFT aan te bieden en gebruikers deze landen te laten groeien als onafhankelijke metaverses binnen het DV-multiversum. Het metaverseland is beschikbaar in de DV Marketplace.

Gebruikers van Digital Village kunnen de digital twins van elk gebied of zone van het Digital Village kopen als een NFT en deze laten groeien als een onafhankelijke metaverseland die zijn gemeenschap binnen het DV-multiversum opbouwt. Alle metaverses zijn interoperabel met elkaar binnen het DV Multiverse, waardoor NFT-compatibiliteit in het spel gebruikt kan worden. De metaverse-eigenaren kunnen ervoor kiezen om hun werelden privé of openbaar te maken, ze hebben toegang tot de DV-omgevingen, sociale tools en andere in-game-technologieën.

Focus op interoperabiliteit tussen metaverseland

“Interoperabiliteit is momenteel de belangrijkste focus en uitdaging in de industrie. De toekomst van Web3 moet divers zijn en inclusie belichamen. In plaats van onszelf te dwingen tot hardcode-interoperabiliteit met de weinige bestaande metaverses, willen we gelijkgestemde makers in staat stellen om zich bij de DV aan te sluiten. Ik ben altijd meer geïnteresseerd geweest in subculturen, stammen en culturele gemeenschappen dan in de grote, voor de hand liggende actoren. Ik denk dat in plaats van slechts een aantal metaverses interoperabel te hebben, we duizenden, honderdduizenden inspirerende, diverse gemeenschappen kunnen hebben, die hun metaverse en gemeenschappen regeren in plaats van slechts een stuk land binnen het grotere ecosysteem”, zegt Evelyn Mora, CEO en oprichter van Digital Village.

Het vasteland van DV, zoals het wordt genoemd, blijft volledig gecureerd, met inclusiviteit als kernfocus, waardoor iedereen toegang krijgt. Ook blijft dat vasteland een openbare ruimte van de gemeenschap, waar evenementen en andere diverse activiteiten worden gehouden.

Gebouwd en bestuurd door de gemeenschap

“We willen benadrukken dat we een technologiebedrijf bouwen, geen applicatie. Deze focus biedt gelijke delen uitdaging en kansen om gedrag te definiëren en tools te ontwikkelen waarmee onze gemeenschap hun eigen ervaringen kan ontwerpen binnen hun eigen metaverse. Wij geloven dat het Digital Village Multiverse kan evolueren naar authentieke digitale werelden – gebouwd en bestuurd zoals de gemeenschap wenst en alleen beperkt door de creativiteit van degenen die ze bewonen”, zegt Shaun Ogilvy, The Digital Village Head of Product.

Elk seizoen wordt een onafhankelijke metaverseland geïntegreerd in het vasteland van DV, op basis van zijn populariteit en prestaties gemeten door stemmen in de gemeenschap. De geselecteerde metaverse krijgt de kans om verder te groeien en een grotere impact te hebben in het multiversum.

Agentschap geven aan gebruikers

“Door een systeem te creëren waarin de autoriteit van het spel wordt verplaatst van een gecentraliseerde naar een gedecentraliseerde bron, krijgen spelers keuzevrijheid in hun metaverseland. De meest duurzame toekomst voor onze architectuur is om als team en als gemeenschap volledig de metaverse in te gaan. Creëren als een gemeenschap, spelen als een gemeenschap en groeien als een gemeenschap zal ons allemaal een onmiskenbaar perspectief geven op de werelden die we vormen voor zowel onszelf als degenen die naar ons zullen kijken zoals wij onze voorouders doen”, aldus Dustin Rode, Digital Village Game Director.

Deze aanpak vormt een aanvulling op de visie van Digital Village om niet alleen de Web3-ruimte echt interoperabel en inclusief te maken door haar leden de kans te geven hun metaverses te bouwen, maar het helpt ook bij de langetermijnvisie van de zorgvuldige samenstelling van het Digital Village. De metaverse sale staat sinds april 2022 online.

Misschien vind je deze berichten ook interessant