Home Real infrastructure YOM platform gelanceerd

YOM platform gelanceerd

door Pieter Werner

Het YOM-platform heeft onlangs een soft-launch gekregen, met een jetpack uitdaging voor twintig speciaal geselecteerde metaverse explorers. De acht snelste deelnemers werden beloond met de Degen Dash Hoverboard NFT en er staan nog veel meer uitdagingen op de agenda.

Rocking Reality was aanwezig bij deze demonstratie van het platform, en zag de mooie gameplay, strakke graphics en ‘humand centric’ aanpak van het YOM-team. Het platform is ingericht om gebruikers de tools en infrastructuur te bieden om hun eigen aangepaste web3 metaverse te creëren en samen meta-realiteit te creëren.

YOM is een web3 metaverse platform dat gebruikers de mogelijkheid biedt om eigen virtuele ervaringen te bouwen, creëren en uit te rollen op het web. Deze ervaringen zijn toegankelijk voor iedereen op elk apparaat en het platform is ontworpen om gebruikers in staat te stellen hun creativiteit te ontketenen en unieke metaverse-ervaringen te creëren.

Met YOM kunnen gebruikers real-time data, triggers, apparaten, sites en web3-ecosystemen integreren in hun metaverses. Het platform biedt prestaties, flexibiliteit en interoperabiliteit, met een cloud-gebaseerde infrastructuur die zorgt voor maximale kwaliteit en betaalbaarheid van metaverse-ervaringen.

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant