Home Gewapende Reality Amerikaanse leger bouwt aan metaverse-omgeving

Amerikaanse leger bouwt aan metaverse-omgeving

door Marco van der Hoeven

Het Amerikaanse leger ontwikkelt voor zijn soldaten een Synthetic Training Environment, een virtuele trainingsomgeving die gebruik maakt van de huidige technologische mogelijkheden op het gebied van live, virtuele, constructieve spelomgevingen. Deze worden samengevoegd tot een dynamische simulatietrainingsomgeving die de ontwikkeling van technologieën zal volgen.

Het Amnerikaanse Ministerie van Defensie heeft hiervoor een speciaal Cross Functional Team voor synthetische trainingsomgevingen gevormd, dat zal werken aan het ontwikkelen van de synthetische trainingsomgeving, en aan het onderzoeken van toekomstige trainingsbehoeften.

De synthetische trainingsomgeving bevat een digitale versie van de hele wereld, waarmee de complexiteit van de operationele omgeving en het slagveld virtueel kunnen worden weergegeven. Met virtuele training kunnen collectieve gecombineerde wapenmanoeuvres worden georganiseerd, van soldaat/peloton tot bataljonsniveau.

De trainingssimulatiesoftware biedt één enkele trainingsomgeving op basis van een open architectuur met een intuïtieve applicatie-interface. Met de synthetische trainingsomgeving kunnen eenheden trainen voor hogere vaardigheidsniveaus voorafgaand aan live training, waardoor ze zich kunnen concentreren op collectieve trainingsvaardigheden in de live training.

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant