Home Gewapende Reality Red 6 voltooit AR-trainingsmissie met meerdere vliegtuigen

Red 6 voltooit AR-trainingsmissie met meerdere vliegtuigen

door Anne van den Berg

Red 6, een AR-technologiebedrijf dat zich richt op synthetische luchtgevechtstraining, kondigt aan dat het met succes de eerste AR-trainingsmissie met meerdere vliegtuigen heeft gevlogen tegen meerdere augmented reality (AR) middelen. Tijdens de training communiceerden twee levensechte vliegtuigen met een AR-tanker.

Daniel Robinson, oprichter en ceo van Red 6 zegt: “Het verbinden van meerdere live vliegtuigen in één gemeenschappelijke Augmented Reality-omgeving, buitenshuis, in de lucht, is een belangrijke technische mijlpaal. We zijn verheugd dat onze scriptie is gevalideerd en deze prestatie is een grote stap voorwaarts in de richting van de creatie van een outdoor militaire metaverse waarin alle strijders, in alle domeinen, samen kunnen trainen.”

Interactie tijdens AR-trainingsmissie

Twee Red 6 testpiloten vertrokken in Berkut 540’s vanaf Santa Monica Airport in Californië. Bij het betreden van Red 6’s Combined Augmented Reality Battlespace Operation Network (CARBON), boven Ventura County, kon elke piloot dezelfde AR-gegenereerde KC-46 Pegasus Tanker zien en ermee communiceren vanuit hun respectievelijke vliegtuig. Red 1 voerde een AR-trainingsmissie uit op de AR-tanktanker terwijl Red 2 Red 1 en de AR-tanker in realtime kon observeren.

“Nooit eerder hebben meerdere piloten op deze manier tegelijkertijd in AR gecommuniceerd. Vandaag was niet alleen voor Red 6 een historische mijlpaal, maar voor de algehele AR-industrie. Op een dag levert deze training de meest elite oorlogsjagers ter wereld op”, aldus Brandon Harris, Red 6 testpiloot.

AI-gestuurd virtueel vliegtuig

De vluchten breiden uit naar Red 6’s werelds eerste live luchtgevecht tegen een AI-gestuurd virtueel vliegtuig twee jaar geleden. De vlucht toonde de display- en controlesystemen die nodig zijn om AR in de echte wereld te brengen, terwijl tegelijkertijd tactische AI ​​wordt geïntegreerd in het Red 6-systeem.

Misschien vind je deze berichten ook interessant

1 comment

Disney kondigt eerste AR-film aan - Rocking Reality 11 oktober 2022 - 10:03

[…] te bevorderen, zoals Polygon Studios, FlickPlay, Lockerverse, Inworld, Obsess en Red 6. Deze bedrijven ontwikkelen AR, NFT’s en […]

Comments are closed.