Home Reality in business Warpspeed WMS integreert Google Glass bij BFG Warehousing

Warpspeed WMS integreert Google Glass bij BFG Warehousing

door Pieter Werner

Warpspeed heeft een koppeling tot stand gebracht met Google Glass voor BFG Warehousing. Afgelopen week is BFG Warehousing live gegaan met deze nieuwe techniek. “We zijn gestart met deze toepassing, omdat hiermee de efficiëntie tijdens ons orderpickproces verder omhoog gaat”, zegt Mark Kornet, directeur van BFG Warehousing.

De koppeling tussen Warpspeed WMS en Google Glass is volledig dynamisch gebouwd met behulp van de low-code process designer van Warpspeed. Deze koppeling zorgt ervoor dat de orderpicker bij BFG Warehousing zijn opdrachten via het prisma in deze augmented-reality brillen ziet. Met de bijbehorende ringscanner bevestigt de orderpicker vervolgens de opdracht. “Dit is echt een toevoeging van ons warehouse. We werken al langere tijd met Warpspeed WMS en ook de koppeling met de Google Glass werkt heel gemakkelijk. Daarbij heeft de orderpicker nu altijd zijn handen vrij, waardoor de pro-activiteit ook een boost krijgt”, vertelt Jeroen Oude Lansink, functioneel beheerder bij BFG Warehousing.

De koppeling tussen Warpspeed WMS en Google Glass is eenvoudig te realiseren. Warpspeed is een heel flexibel pakket wat je in staat stelt om razendsnel oplossingen naar je warehouse te brengen. De koppeling met Google Glass is hier een mooi voorbeeld van. “De implementatie van de Google Glass oplossing is in samenwerking met Google Glass partner Augmex, BFG Warehousing en het Warpspeed team van Optimizers heel soepel verlopen. In een recordtijd is er samen een koppeling tot stand gebracht en omgevormd tot een totaaloplossing door te focussen op het uiteindelijke proces en te luisteren naar wat de orderpicker echt nodig heeft”, zegt Hans van Essen, developer manager van Warpspeed WMS.

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant