Home Reality in business Hugo Boss en Imaginary Ones lanceren NFT-collectie

Hugo Boss en Imaginary Ones lanceren NFT-collectie

door Anne van den Berg

Modemerk HUGO kondigt een samenwerking aan met Web 3.0-bedrijf Imaginary Ones om 1.001 3D-animaties te lanceren als een NFT-collectie met de naam Embrace Your Emotions (EYE). De collectie wordt begin november 2022 gelanceerd en is ontwikkeld om iedereen aan te moedigen contact te maken met hun emoties. De algemene boodschap is: alle gevoelens zijn geldig en moeten worden omarmd, zowel positief als negatief.

 Begin november wordt een exclusieve HUGO en Imaginary Ones NFT-collectie van 1.001 3D-animaties gelanceerd, getiteld ‘Embrace Your Emotions’ (EYE). Het doel van de collectie is om iedereen aan te moedigen om contact te maken met hun emoties en om de boodschap te delen dat alle gevoelens – positief en negatief – geldig zijn en moeten worden omarmd, aangezien de vrijheid om te voelen en te uiten de geestelijke gezondheid en het algemeen welzijn aanzienlijk kan verbeteren.

Miah Sullivan, Senior Vice President van Global Marketing & Brand Communications bij HUGO BOSS, zei: “De metaverse is een opwindende nieuwe ruimte voor modemerken, een ruimte die veel potentieel heeft voor HUGO. We zijn verheugd om samen te werken met Imaginary Ones om een ​​NFT-verzameling van prachtige 3D-middelen te leveren waarmee we niet alleen deze virtuele wereld verder kunnen verkennen, maar ook een boodschap van zelfacceptatie en trouw aan jezelf kunnen delen, wat de kern is van waar HUGO voor staat”.

NFT-collectie voor Werelddag voor geestelijke gezondheid

Van de 1.001 NFT’s bevatten zes karakters speciale attributen. Vijf karakters vertegenwoordigen elk één van onze alledaagse emoties: vreugde, verdriet, angst, woede en liefde. De zesde heeft alle emoties. De NFT-collectie komt ook ten goede aan een goed doel, aangezien de veiling van dit zesde personage op 10 oktober Werelddag voor geestelijke gezondheid markeert, waarbij 100% van de opbrengst wordt gedoneerd aan Youth Aware of Mental Health (YAM). Dit is een evidence-based programma voor geestelijke gezondheid dat jonge mensen van 13 tot 17 jaar uitnodigt om meer te weten te komen over en het onderwerp geestelijke gezondheid te verkennen, en dat heeft geleid met meer dan 85.000 tieners in 16 landen.

De NFT’s kunnen vanaf 4 oktober worden gekocht door klanten die een exclusief fysiek en digitaal (phygital) T-shirt hebben gekocht of door degenen die houders zijn van de Genesis NFT-collectie van Imaginary Ones en via verschillende activiteiten op de Twitter- en Discord-platforms van Imaginary Ones.

Waarden en toewijding delen

Clement Chia, mede-oprichter van Imaginary Ones, zei: “Imaginary Ones is vereerd en vereerd om samen te werken met HUGO en om het eerste in Azië geboren NFT-project te zijn dat samenwerkt met een internationaal modemerk. We delen de waarden en toewijding van HUGO om bij te dragen aan een inclusieve en rechtvaardige wereld. Met deze samenwerking streven we ernaar de aanwezigheid van Imaginary Ones buiten de Web 3.0-ruimte te versterken en onze zaak te bevorderen door overal inclusiviteit en diversiteit te omarmen”.

De kopers van deze NFT krijgen 10 procent korting in de HUGO online winkel. Alle houders van een HUGO x Imaginary Ones NFT hebben ook toegang tot het staking-ecosysteem van Imaginary Ones, dat de houder een aparte set speciale HUGO x IO-merchandise, -ervaringen en -inhoud geeft, inclusief digitale HUGO-wearables en Imaginary Ones met HUGO-thema druppels.

In de toekomst zullen HUGO en Imaginary Ones verschillende manieren onderzoeken om deze samenwerking te blijven versterken en de houders van de collectie meer waarde te bieden, inclusief exclusieve ervaringen in de metaverse. Dit is slechts de eerste van een reeks projecten om de merkervaring van HUGO samen te brengen met de creativiteit en positiviteit van Imaginary Ones.

Misschien vind je deze berichten ook interessant