Home Real people Samenwerking CoVince Innovations en The MetaCompany

Samenwerking CoVince Innovations en The MetaCompany

door Pieter Werner

Metaverse platform CoVince Innovations en Metaverse consultant The MetaCompany gaan samenwerken aan marktontwikkeling voor Metaverse producten- en diensten. Hiermee kunnen organisaties voor met hun Metaverse-uitdagingen, van strategie tot en met implementatie, profiteren van de expertise van beide bedrijven.

Bedrijven die hun eerste stappen in de Metaverse willen zetten lopen in praktijk tegen een aantal vraagstukken aan, zoals: Hoe kan de Metaverse mij helpen mijn bedrijfsdoelstellingen te behalen? Wat is het doel? Kostenbesparing, omzetstijging, merkactivatie of beter samenwerken? Welke leveranciers en platformen zijn er? Hoe kan ik succesvol implementeren?

CoVince streeft naar een wereld waarin mensen leuker en effectiever kunnen samenwerken, trainen en engagen. Het CoVince platform biedt een fullstack Metaverse platform. Dit platform bestaat uit een groot palet aan bouwstenen en templates om efficiënt immersive omgevingen te creëren met design, waardesystemen, data, evenementen en communities. Deze omgevingen zorgen voor een verbetering de van interne hybride samenwerking, vergroting van het medewerker potentieel en een betere band met klanten.

The Meta Company biedt professionele begeleiding -van het ontwikkelen van de Metaverse-strategie van hun klanten en partners tot het praktisch uitvoeren van Metaverse projecten.

CoVince en The MetaCompany gaan samen de markt voor de Metaverse omgeving van CoVince verder uitbouwen. The MetaCompany zal zich primair toeleggen op het adviseren van klanten en het intern verankeren en uitvoeren van succesvolle implementaties. De opgedane kennis vloeit terug naar CoVince waardoor hun producten nog beter aansluiten op de wensen van de klant.

Melanie van Halteren, CoVince: “Diepgaande implementaties zijn noodzakelijk voor het succes van onze klanten. Sociale innovatie is de sleutel voor waardecreatie. The MetaCompany kan deze implementaties van inspiratie tot realisatie volbrengen.”

Randall van Poelvoorde, The MetaCompany: “CoVince is een ideale partner omdat ze als één van de eerste partijen in de markt een volwassen product kunnen bieden.”

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant