Home Reality in business Solidus Ai Tech werkt samen met Galaxy Arena

Solidus Ai Tech werkt samen met Galaxy Arena

door Anne van den Berg
Solidus Ai Tech

Solidus Ai Tech heeft een nieuw strategisch partnerschap aangekondigd met Galaxy Arena, een metaverse met een eigen token-ecosysteem. De samenwerking moet de rekenkracht van Galaxy Arena versterken. En Solidus Ai Tech moet kunnen profiteren van de ervaring die Galaxy Arena biedt bij het creëren van een metaverse waar gebruikers kunnen verdienen tijdens het spelen. Volgens Solidus-oprichter Paul Farhi biedt de metaverse een onbenut potentieel.

Galaxy Arena wil de kloof tussen virtual en reality overbruggen door evenementen, attracties en bedrijven naar de metaverse te brengen. Maar om de metaverse hub te creëren, moeten ze worden ondersteund door veel rekenkracht. Dankzij de samenwerking kunnen Galaxy Arena en haar partners profiteren van het gebruik van de rekenkracht van Solidus Ai Tech. Ook krijgt Solidus Ai Tech een robuuste gateway voor de spelers van zijn spel om spel te verdienen met de metaverse.

De metaverse van Galaxy Arena

Galaxy Arena heeft drie metaverse sectoren. De ‘Entertainment Venue’ biedt 30.000 vierkante meter verkenbare digitale ruimte verdeeld over zes verdiepingen. ‘Galaxy Gym’ is een metafaciliteit voor de interactieve VR-gezondheids- en fitnessindustrie. Het biedt minigames, verbindingen met fitnessstudio’s en cursussen en lessen van atleten. Ten slotte is er de nog uit te brengen ‘Galaxy Tower’ arena en gymtoren met een verzameling van 20.000 NFT-units verdeeld over luxe ruimten, kantoren en digitaal onroerend goed.

Maar de metaverse Galaxy Arena-aanbiedingen moeten niet alleen een ervaring zijn, deelnemers moeten ook tokens kunnen verdienen. Alles wat Galaxy Arena te bieden heeft, is zeer aantrekkelijk voor Solidus Ai Tech, zegt oprichter Paul Farhi: “Galaxy Arena voldoet aan een aantal eisen voor ons. Het is een professioneel bedrijf met indrukwekkende producten met meer dan 150 partners om toegangspoorten tot games en metaverses te bieden, waar gebruikers ons eigen spel kunnen spelen om games te verdienen.”

De visie van Solidus Ai Tech op de metaverse

Volgens Farhi heeft de metaverse nog veel onbenut potentieel: “In wezen zie ik de metaverse als een krachtig instrument dat ons als mens verbindt door middel van verhalen en ervaringen, maar het verbindt ons ook met onze planeet. Metaverse-technologieën brengen ons naar een overweldigend krachtige en positieve impact in de wereld, door te voorzien in wat goed is voor de wereld en de mensen in het hart van het ontwerp.”

Misschien vind je deze berichten ook interessant