Home Reality in business Deloitte lanceert Unlimited Reality aanbod

Deloitte lanceert Unlimited Reality aanbod

door Anne van den Berg

Om klanten te helpen virtuele werelden te verkennen, heeft Deloitte een nieuw Unlimited Reality aanbod gelanceerd. Onderdeel daarvan zijn een studio en een innovatieruimte, ontworpen om te helpen, te onderwijzen, te inspireren, te versnellen en de doelen van klanten voor de metaverse uit te voeren.

Het Unlimited Reality-aanbod van Deloitte is ontworpen om klanten te helpen om de kansen in de metaverse te begrijpen en hen te laten profiteren van de volgende technologische golf die bedrijven en de samenleving zal ontwrichten: virtuele werelden. De services zijn ontwikkeld om leidinggevenden uit te rusten met de strategieën, tools en technologieën die nodig zijn om virtuele werelden en virtuele economieën volledig te benutten. Ze bieden daarmee richtlijnen voor bedrijven over hoe ze industriële activiteiten kunnen transformeren door digital twins in te zetten die lijken op de echte wereld, om geld te verdienen met digitale activa en klanten te betrekken met Web3-architecturen. Ze helpen klanten bij het bedenken en optimaliseren van nieuwe werkplekmodellen die mens en machine combineren.

Dimension10 Studio onderdeel van Unlimited Reality aanbod

Onderdeel van het Unlimited Reality-aanbod is de Dimension10 Studio, die de nieuwste inzichten van het Deloitte AI Institute bevat over hoe het bouwen van een virtuele wereld het merk, de producten en de klanten van een organisatie kan beïnvloeden. Dit wordt ondersteund door het nieuwste multidisciplinaire onderzoek en toonaangevende bronnen over de hele wereld. De naam van de studio is een verwijzing naar de tiende dimensie en laatste dimensie van de theoretische fysica die de onbeperkte mogelijkheid van het universum in één enkel punt vastlegt. Dat lijkt veel op de belofte van virtuele werelden voor klanten.

De Dimension10 Studio zal worden gebouwd op een technologische basis van NVIDIA-gecertificeerde systemen met NVIDIA RTX GPU’s om Omniverse Enterprise aan te drijven, aangevuld met onze interne NVIDIA DGX AI-supercomputer die de toonaangevende AI-, analyse-, cloud- en digitale praktijken van Deloitte aandrijft.

“We zijn verheugd om het Unlimited Reality-aanbod van Deloitte en de Dimension10 Studio te lanceren om onze klanten te helpen profiteren van de exponentiële groei in virtuele werelden en economieën. Er is een enorm potentieel voor digitale gebieden om het bedrijfsleven en de samenleving als geheel ten goede te komen en we zijn verheugd toegang te bieden tot verbonden virtuele werelden die de economie van onze huidige fysieke economie kunnen overtreffen’, aldus Dan Helfrich, voorzitter en CEO, Deloitte Consulting LLP

Hoe Deloitte klanten helpt de waarde van virtuele werelden te ontsluiten

Terwijl organisaties willen profiteren van virtuele werelden en de kansen die ze bieden, kan Deloitte klanten helpen deze virtuele werelden te verkennen in de studio, in de echte wereld en in de context van hun bedrijf. Klanten hebben tot hun beschikking:

  • Ontwerpers en architecten van virtuele werelden, van wie klanten leren over de nieuwe generatie creatieve tools en simulatietechnologieën die Unlimited Realities mogelijk maken.
  • Fysiek nauwkeurige digital twins die natuurlijke omgevingen, fysieke structuren, industriële operaties, transportnetwerken simuleren, inclusief de mensen en robots en AI-agenten die erin werken, om ontwerp- en planningscycli voor alle bedrijfsparadigma’s te versnellen.
  • Gedeelde virtuele ervaringen die het publiek bijeenbrengen voor gezamenlijk werk, recreatie of educatie via AR/VR of mixed reality.
  • Virtuele wereldeconomieën waar transacties in digitale valuta en activa een explosie van virtuele diensten, ervaringen en goederen zullen veroorzaken.
  • Virtuele wereldstrategieën die de positieve impact op de planeet maximaliseren en de omgeving van de klant en sociale en corporate governance-initiatieven bevorderen.

Het Unlimited Reality-aanbod van Deloitte strekt zich uit over de hele levenscyclus van innovatie en helpt organisaties om een ​​virtuele wereld te gebruiken, van idee tot commercialisering. Praktisch helpt Deloitte bij:

  • Ontdekken: leer AI-enabled use-cases kennen, krijg inzicht in de technologie die een virtuele wereld kan aandrijven en bedienen en ontdek hoe uw operaties daarin kunnen evolueren.
  • Ontwikkelen: stel een virtuele wereld- of digitale tweelingstrategie op en onderzoek hoe deze uw bedrijfs-, werkplek- en marktdynamiek kan transformeren.
  • Samenwerken: transformeer complexe 3D-workflows en bereik nieuwe hoogten van productiviteit en operationele efficiëntie door teams, bedrijfsmiddelen en software-ecosystemen te verenigen.
  • Opereren: groei, meet, verdien en optimaliseer deze virtuele werelden continu naarmate de acceptatie versnelt en er nieuwe kansen ontstaan.

Misschien vind je deze berichten ook interessant