Home Reality in business SFLMaven biedt nieuwe NFT bruiloft-wearables in virtuele winkel

SFLMaven biedt nieuwe NFT bruiloft-wearables in virtuele winkel

door Anne van den Berg

SFLMaven, een leverancier van luxegoederen, heeft nieuwe producten te koop aangeboden in hun metaverse-winkel, gelegen in het Decentraland van de metaverse. De nieuwe producten zijn NFT bruiloft-wearables, zoals trouw- en verlovingsringen. De nieuwe wearables bevatten technologie waarvoor patent is aangevraagd, waarmee de waarde van NFT-wearables in de metaverse direct zichtbaar zijn.

SFLMaven Metaverse Jewelry, gevestigd in Decentraland van de metaverse, introduceert een nieuwe lijn van NFT verlovings- en bruiloft-wearables voor een metaverse bruiloft. Pasgetrouwden of verliefde stelletjes kunnen onder andere hun verlovingsring, trouwring of bruidssluier halen bij de SFLMaven-winkel. Elk item is een NFT die wordt gecodeerd met HoloGlow-technologie waarvoor patent is aangevraagd, die metaverse mensen de echte waarde vertelt van de items die je hebt gekocht. Deze items zijn beschikbaar vanaf oktober 2022.

NFT bruiloft-wearables

De wearable NFT-markt wordt volgens SFLMaven steeds populairder, met een verwachte omzet van in de miljarden dollars. CEO van SFLMaven Joe Ladin zegt: “Ik ben zo trots dat we een succesvol bedrijf hebben met een enorm klantenbestand dat meer dan een miljoen dollar per maand doet. Dus de lancering in de metaverse en het aanbieden van deze unieke technologische wearable stukken is slechts een opwindende en dynamische manier voor ons om ons klantenbestand uit te breiden. We geloven dat onze unieke technologie snel naam zal maken.”

Misschien vind je deze berichten ook interessant