Home Reality in business Epson introduceert Moverio AR-bril

Epson introduceert Moverio AR-bril

door Anne van den Berg
Moverio AR-bril

Het Japanse technologiebedrijf Epson heeft zijn nieuwste Moverio AR-bril voor industrieel gebruik geïntroduceerd. De augmented reality-brillen zijn ontwikkeld om te helpen bij begeleiding op afstand, reparatie, onderhoud en training op basis van AR. Vooral gewichtsverdeling, ergonomie en opklapbare displays moeten beter zijn dan eerdere modellen. De nieuwe bril werd in oktober gepresenteerd tijdens de Augmented World Expo (AWE) 2022 Europe.

De Moverio AR-brillen die Epson tijdens AWE 2022 demonstreerde, zijn de BT-45C en BT-45CS. Omdat deze bril speciaal voor de industrie is gemaakt, kan het nieuwe ontwerp ook met veiligheidshelmen worden gedragen. Het voldoet ook aan de MIL-STD-810H valtest en de IP52 waterbestendigheidsclassificaties. De BT-45CS bevat ook de Android-compatibele BO-IC400N intelligente controllers voor hulp op afstand en toepassingen voor workflowbegeleiding.

Kenmerken van Moverio AR-bril

Andere kenmerken zijn een verrekijker, full high-definition 1080p transparante schermen, geïntegreerde luidsprekers, camera’s met autofocus en USB-connectiviteit. Het nieuwe model moet ook een verbeterde gewichtsverdeling, ergonomie en opklapbare displays hebben. De nieuwe bril werd geïntroduceerd in dezelfde week dat Epson zijn wereldwijde verkoop lanceerde van zijn optische motormodules die worden gebruikt voor de ontwikkeling van slimme brillen.

Misschien vind je deze berichten ook interessant