Home Reality in business Gucci introduceert metaverse Gucci Vault Land

Gucci introduceert metaverse Gucci Vault Land

door Anne van den Berg

Gucci heeft zijn eerste stap in de metaverse gezet door Gucci Vault Land te openen in The Sandbox. Dit is het digitale equivalent van Vault, de experimentele conceptstore van Gucci. In dit gebied kunnen bezoekers gratis een selectie vintage Gucci-stukken bekijken. Bezoekers verzamelen ook Gucci Vault Boxes voor het afronden van taken, waarna ze prijzen kunnen winnen in een loterij.

Gucci is het eerste modemerk dat een plek claimt in The Sandbox metaverse. Het gebied is open voor alle gebruikers van 27 oktober tot 9 november. Het laat gebruikers vintage Gucci-stukken zien en communiceren met huidige artiesten en het Gucci-bedrijf.

Doe mee aan de loterij van Gucci Vault Land

De ervaring begint met gebruikers die een tuin betreden, omringd door historische ruïnes. Van daaruit kunnen ze de Grand Entrance verkennen, waar gebruikers de fundamentele principes van Gucci Vault kunnen bekijken. Daar kunnen gebruikers taken uitvoeren waarvoor ze Gucci Vault Boxes ontvangen. Hoe meer boxen gebruikers hebben, hoe groter de kans op het winnen van de loterij aan het einde van de show.

Op 27 oktober onthulde Gucci ook zijn eerste voxel digitale verzamelobjecten in The Sandbox Marketplace.

Misschien vind je deze berichten ook interessant