Home Reality in business National Alliance lanceert VR-ervaring voor cursus

National Alliance lanceert VR-ervaring voor cursus

door Anne van den Berg

Als onderdeel van hun cursussen in verzekeringen en risicobeheer heeft de National Alliance een virtual reality-ervaring ontwikkeld. De nieuwe toevoeging is een interactief spel dat is gemaakt om studenten beter te laten leren. Hoewel National Alliance meer cursussen aanbiedt op het gebied van verzekeringen en risicobeheer, is deze ervaring gecreëerd voor de cursus Certified Risk Manager (CRM) Principles of Risk Management.

De National Alliance for Insurance Education & Research kondigt de eerste fase van virtual reality-ervaringen aan binnen hun cursussen verzekeringen en risicobeheer. De organisatie onthulde de interactieve game tijdens hun recente Culture & Values-conferentie, die zich richt op de organisatorische waarde van innovatie. Ook konden aanwezigen tijdens het evenement de virtual reality-game ervaren.

National Alliance cursussen

De game is ontwikkeld voor de cursus Certified Risk Manager (CRM) Principles of Risk Management. Het draait om het bouwersrisico op een bouwplaats en welke activa op een bouwplaats gedekt zijn. Daarom kunnen de gebruikers over het terrein lopen en klikken op bijvoorbeeld kranen, hekwerken en stenen om getest te worden of deze bedrijfsmiddelen onder het Bouwrisico-beleid vallen. Op basis van hun keuzes stijgt of daalt de score van de leerling.

President en CEO Will Hold vertelde over de nieuwe VR-ervaring: “Na enige innovatie en verbeeldingskracht kon de National Alliance een Virtual Reality-ervaring lanceren en prototypen in onze cursus CRM Principles of Risk Management. We zijn verheugd om technologie te gebruiken die het mogelijk maakt ons om meer ervaringsmogelijkheden te ontwikkelen om het leren voor onze deelnemers te verdiepen.”

Meer VR-elementen

De National Alliance is van plan haar praktische en technische cursussen verzekeringen en risicomanagement uit te breiden met meer VR-elementen. Het moet leren, retentie en betrokkenheid van deelnemers verbeteren. Ervaringsleren is een topprioriteit, aangezien de organisatie ernaar streeft om verzekerings- en risicobeheerprofessionals aantrekkelijkere professionele ontwikkelingsmogelijkheden te bieden die hen motiveren terwijl ze plezier hebben.

Misschien vind je deze berichten ook interessant