Home Reality in business Unity Industry helpt met ontwikkeling 3D-ervaringen

Unity Industry helpt met ontwikkeling 3D-ervaringen

door Anne van den Berg
Unity Industry

Unity, een platform voor realtime 3D-inhoud, kondigt Unity Industry aan. Deze producten en diensten zijn ontworpen voor bedrijven om interactieve realtime ervaringen te bouwen en te implementeren. Het nieuwe aanbod bestaat uit ontwikkelingstools en ondersteuning op bedrijfsniveau. Organisaties moeten hiermee hun 3D-gegevens kunnen inzetten om meeslepende ervaringen te creëren.

Unity Technologies, gevestigd in San Francisco, heeft Unity Industry uitgebracht. Dit is een suite van producten en diensten bedoeld om organisaties in verschillende sectoren, zoals productie, infrastructuur, energie en detailhandel, te helpen. Hiermee kunnen ze interactieve realtime ervaringen creëren en implementeren.

Met Unity Industry kunnen klanten in realtime creëren en samenwerken. Ze kunnen hun 3D-gegevens omzetten in digitale assets, de waarde ervan verbeteren en de tijd tot markt verkorten terwijl ze middelen optimaliseren. Ze kunnen ermee elke gebruikersinteractiepunt omzetten in meeslepende en interactieve realtime 3D-ervaringen op elk apparaat, overal. Het nieuwe aanbod moet klanten in staat stellen hun digitale transformatie te versnellen en hun diensten en producten te verbeteren.

Unity Industry omvat tools en ondersteuning

De oplossing biedt ontwikkelingstools van topklasse en ondersteuning op bedrijfsniveau, waaronder:

  • Unity Enterprise: dit stelt bedrijven in staat om complexe realtime 3D-projecten over teams te beheren met behulp van ingebouwde ondersteuning en creatietools die schaalbaar zijn.
  • Industry Success: het biedt exclusieve Unity Industry-tools om snel uitdagingen te overwinnen, waaronder toegewijde succesadviseurs, professionele training en onboarding, en snelle respons-ondersteuning.
  • Pixyz Plugin: hiermee kunnen bedrijven meer dan 40 3D-, CAD- en BIM-bestandstypen importeren om brondata in Unity’s realtime 3D-platform te brengen.
  • Unity Mars maakt efficiënte creatie van AR-apps mogelijk met betere workflows en speciaal gebouwde authoringtools.
  • Unity Build Server stelt bedrijven in staat on-premises oplossingen te gebruiken voor het bouwen van Unity-projecten voor snellere projectbuild-tests terwijl ze schalen, ongeacht netwerkbeperkingen.

Unity Industry zou bedrijven moeten helpen om realtime 3D-technologie te benutten om de volgende generatie digitale klonen en meeslepende ervaringen te creëren. Het moet ook het potentieel van 3D-gegevens in een breed scala aan gebruiksscenario’s ontgrendelen.

Misschien vind je deze berichten ook interessant