Home Reality in business Blockchain-oplossingen bereiken tegen 2027 $148,6 miljard

Blockchain-oplossingen bereiken tegen 2027 $148,6 miljard

door Anne van den Berg

Investeringen in blockchain-oplossingen die de metaverse ondersteunen, bedragen tegen 2027 148,6 miljard dollar, volgens de studie ‘Metaverse markets by technologies, platforms, solutions and applications in industry verticals 2022 – 2027’. Andere cijfers zijn zelfs nog hoger, wat de metaverse- en VR-markt volgens het rapport extreem lucratief maakt.

Het rapport ‘Metaverse market by technologies, platforms, solutions and applications in industry verticals 2022 – 2027’ beoordeelt de marktkansen voor metaverse leveranciers en leveranciers van ondersteunende diensten, waaronder infrastructuur, apparaten, software en ondersteunende diensten. Het rapport bevat een kwalitatieve en kwantitatieve analyse van de metaversemarkt en gerelateerde segmenten van 2022 tot 2027.

Metaverse in cijfers

Volgens de voorspellingen in het rapport zal de metaversemarkt een lucratieve markt zijn. Berekeningen gaven aan dat:

  • Metaversemarktplaatsen voor digitale activa tegen 2027 $224,9 miljard aan kansen zullen bieden;
  • Blockchain-oplossingen ter ondersteuning van de metaverse tegen 2027 $148,6 miljard bereiken;
  • Virtual reality in de metaverse tegen 2027 een kans van $226,3 miljard vertegenwoordigen;
  • Door gebruikers gegenereerde inhoud en sociale media binnen de Metaverse tegen 2027 $82,9 miljard bereiken;
  • Financiële diensten ter ondersteuning van verschillende vormen van Metaverse-handel tegen 2027 bijna $50 miljard bereiken.

De Metaverse zal een uitwisseling vertegenwoordigen tussen de fysieke en virtuele wereld om een ​​geheel nieuw universum te creëren waarin digitale consumenten en bedrijven zich bezighouden met communicatie, toepassingen, inhoud en handel.

Overheidsorganisaties doen mee

Veel bedrijven hebben al miljarden dollars toegezegd aan de metaverse. Zelfs overheidsorganisaties raken betrokken, zoals blijkt uit sommige landen die nadenken over het openen van ambassadeursrelaties binnen de metaverse. Over het algemeen is de dominante trend van cyber-naar-fysieke uitwisseling een middel om de samenleving te verrijken en de digitale economie te stimuleren.

Meer dan een virtual reality-oplossing voor consumenten, zal de metaverse een aanzienlijk aantal functionele elementen veranderen binnen zakelijke en industriële segmenten, waaronder verkoop, marketing en bedrijfsvoering.

Het zal op vele manieren van invloed zijn op vrijwel elke branche, waaronder het verbeteren van de sociale media-ervaring, het improviseren van zakelijke communicatie en het optimaliseren van de algehele productiviteit. Het zal een meeslepende ervaring bieden in verkoop en marketing, een revolutie teweegbrengen in onlineonderwijs, futuristische blockchain-applicaties creëren en uiteindelijk de toekomst van internet worden, aldus het rapport.

Misschien vind je deze berichten ook interessant