Home Reality in business Metabloqs start metaverseproject

Metabloqs start metaverseproject

door Anne van den Berg

Metabloqs kondigt de bouw aan van zijn metaverseproject, waar gebruikers kunnen netwerken, leren en spelen. Het Metabloqs metaverseproject wordt een virtuele wereld in de Web 3-ruimte voor mensen van alle levensstijlen.

Volgens Metabloqs hebben steeds meer mensen interesse in de virtuele ruimte voor entertainment, werk, handel en meer. Maar wel een ruimte waar iedereen terecht kan. Daarom ontwikkelde Metabloqs een matching-algoritme om gelijkgestemde mensen te verbinden en sociale connecties te bevorderen. Het platform vertrouwt niet op absolute anonimiteit en gegevensverkoop, maar moedigt interactie binnen de gemeenschap aan met transparantie om vertrouwen op te bouwen.

Een virtuele wereld voor crypto-enthousiastelingen

Metabloqs richt zich op een platform dat crypto-enthousiastelingen en early adopters helpt om deze virtuele ruimte te ontdekken. Het Metabloqs-platform moet een totaaloplossing worden voor blockchain-enthousiastelingen die geïnteresseerd zijn in gaming, Stars into Token, Learn to Earn of NFT’s. Mensen kunnen niet alleen virtuele activa maken en bezitten, maar ook inkomsten genereren met gebruikerservaringen op het platform. Ze kunnen virtuele activa zoals land en zeldzame goederen kopen, een wereld creëren en spelen als een op maat gemaakte avatar (Gandhi NFT) in een voetbalwedstrijd.

Metabloqs richt zich ook op studenten die een virtueel feest willen houden, mensen met dezelfde interesses willen ontmoeten, iets nieuws willen leren of wat extra geld willen verdienen of sparen. Ook worden startups aangemoedigd om het platform te gebruiken om te netwerken, hun oplossingen te presenteren en bijeenkomsten te houden voor investeerders, talenten en partners. Deze virtuele wereld zou minder over ROI moeten gaan en daarom probeert Metabloqs een democratisch en duurzaam platform te creëren dat waarde toevoegt aan zijn gebruikers.

Het metaverseproject: de echte wereld, maar dan virtueel

Metabloqs heeft als doel metasteden te creëren die lijken op echte steden. Parijs wordt de eerste stad die virtueel wordt vormgegeven. Om projecten te bouwen, kunnen gebruikers hun projecten presenteren en de gemeenschap kan stemmen en het voorstel accepteren (DAO-functie). De houder van de native Metabloqs-token (BLOQS) die binnenkort wordt gelanceerd kan land kopen en een huis bouwen, of een kantoor of een funpark of wat dan ook, en zelfs hun gecreëerde NFT’s op de markt verkopen.

De virtuele wereld die Metabloqs ontwikkelt, moet voor iedereen toegankelijk zijn. Het moet een volledig functionele en duurzame metaverse-economie zijn die de kloof binnen de bestaande metaverse verkleint. Om deze wereld te ontwikkelen, worden vertrouwde verbindingen gestimuleerd: de eerste 5.000 gebruikers kregen land en een NFT. Momenteel hebben 250.000 mensen zich aangemeld voor Metabloqs.

Misschien vind je deze berichten ook interessant