Home Reality in gaming Xavier Woods werkt samen met FitXR

Xavier Woods werkt samen met FitXR

door Anne van den Berg
FitXR

Tijdens het Super Bowl-weekend deed de VR-fitness-app FitXR een social giveaway met NFL-speler Xavier Woods. De weggeefactie bevat een gesigneerd shirt en voetbal, een Meta Quest 2 VR-headset en een abonnement van 12 maanden op de app. De berichten rond deze weggeefactie zijn gericht op het plezier in fitness, waarbij Woods wat fitnessplezier buiten het seizoen deelt met behulp van FitXR’s virtuele trainingen.

Om mensen te inspireren om plezier te hebben in fitness, werkt FitXR samen met Xavier Woods, veiligheid van Carolina Panthers. De NFL-speler deelt zijn VR-fitness skills op Instagram. Hij gebruikt de FitXR-app om buiten het seizoen te trainen om zich voor te bereiden op het komende seizoen. Maar hij deelt niet alleen zijn ervaring met FitXR, hij doet ook een weggeefactie. Fans maken kans op een gesigneerd shirt en voetbal, een Meta Quest 2 VR-headset en een abonnement van 12 maanden op FitXR.

Verschillende FitXR-klassen beschikbaar

“FitXR is een geweldige manier om fitness leuk, uniek en effectief te maken voor iedereen in het huishouden”, aldus Xavier Woods. “Zelfs mijn moeder en grootmoeder gebruiken de app graag!” De virtuele lessen die beschikbaar zijn in de app variëren in lengte, ervaringsniveau en categorie. Xavier Woods houdt echter erg van boksen en vechtlessen om fit te blijven. En hij laat zijn vaardigheden zien in de video’s die hij deelt op Instagram.

De weggeefactie begon tijdens het SuperBowl-weekend en loopt tot 19 februari. Om mee te doen moeten mensen de accounts van FitXR en Xavier volgen en een vriend taggen in de comments van de Instagram Reel waarin hij de winactie aankondigt. Winnaars worden op 28 februari willekeurig gekozen en via DM op de hoogte gebracht door @wearefitxr.

Misschien vind je deze berichten ook interessant